Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Over ons:

Van oorsprong waren wij een melkveebedrijf, maar de liefde voor de paarden heeft ons doen besluiten om een paard vriendelijk rusthuis te beginnen. Al onze dieren zijn ons lief en we zullen ze dan ook met alle zorg en kennis huisvesten en behandelen. Onze kennis van paarden is ruim aanwezig, ruim 40 jaar genieten wij van onze eigen paarden. Daarnaast is de wedstrijdsport in de vorm van het jureren van dressuurwedstrijden elk weekend een vaste onderneming. ( Tot en met de klasse ZZ-L )Het hoeft waarschijnlijk geen nadere uitleg dat wij de verzorging van de paarden een hoge prioriteit geven!

De stalling van uw paard geeft u de rust dat het een verdiende rustplek krijgt met optimale verzorging.

Concreet houdt dit in dat uw paard in de winter elke dag buiten komt, mocht het land dit niet toelaten hebben we droge fijne paddocks zodat ze toch hun benen op een veilige manier kunnen strekken. s` Nachts staan de paarden in hun eigen ( ruime,frisse ) box, zodat ze niet hoeven te vechten voor hun hapje.

Wij voeren we eerste klas voordroog van eigen land wat gegarandeerd onkruidvrij is en Pavo 18+ brok en muesli, maar speciale wensen zijn altijd mogelijk. De paarden worden 5 dagen in de week opgestrooit zodat ze altijd schoon en droog staan. Standaard staan de paarden op ( eerste klas) stro. Vlas is tegen een meerprijs beschikbaar.

Wij zijn in de winter een voorstander van dekens en wisselen deze op verzoek!

In de zomer gaan de paarden 24/7 op het land, mits de temperaturen dit toelaten.

Ook nemen wij de zorg over voor het enten, wormenkuren en de hoefsmid. Deze kosten vallen wel buiten de pensionkosten. Toevoegingen zoals medicijnen zijn voor ons geen probleem om met het voer mee te geven.

Op dit moment zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van nieuwbouw van onze nieuwe paardenstal. Dit is op dit moment in een vergevorderd stadium, en we hopen in de winter 2018-2019 de paarden in hun nieuwe onderkomen te stallen. Deze boxen worden net zo ruim als de huidige ( 4x3 ) maar we vinden het wenselijk dat er nog meer onderling contact voor de paarden ontstaat.

Wij hebben de beschikking over een zeer vakkundige hoefsmid, die op uiterst nauwkeurige wijze uw paard behandeld.

Wij stellen geen eisen aan een miniumleeftijd, ieder paard is welkom met dien verstande dat het wel met rust komt te staan. Het paard alleen ( voor bijvoorbeeld een wandeling)uit de wei halen brengt veel onrust met zich mee wat wij dus niet op prijs stellen. Dit moet dan ook in overleg met ons gebeuren.

Natuurlijk hebben wij alle begrip voor uw wens om uw paard ten allen tijde te willen zien. Daardoor zijn wij 7 dagen in de week open.

Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om uw paard gezond en vitaal te houden. Mochten er toch gezondheidsproblemen ontwikkelen, staat het team van de DAP Wellensiek- Nijkerk op elke moment van de dag/nacht ons terzijde om uw paard medische ondersteuning te geven. Ook in Woudenberg komen ze uw paard indien nodig , op een kundige en vriendelijke wijze behandelen.

Mocht u alleen gebruik willen maken van uw eigen veearts en/of hoefsmid is dat natuurlijk géén probleem!

Ter info: Wij hebben op geen enkele wijze nog verbinding met onze oude locatie, het is dan ook geen dependance en ons volledige bedrijf is nu gevestigd in Woudenberg!

Tarief

Ons Tarief is ongeacht de grote van het paard/pony 295 euro per maand inclusief de volledige verzorging maar exclusief de medische kosten en de hoefsmid.

Wij werken met een contract voor uw en onze rechten en verplichtingen. Daarbij is het wettelijk noodzakelijk dat het paspoort bij ons achter blijft. ( Geen eigendomsbewijs, maar het paspoort dient ten alle tijden bij het paard aanwezig te zijn)

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden kunt u vrijblijvend informatie aanvragen of een afspraak met ons maken via het contactformulier,of bel met het volgende nummer: 06-51158016

Helaas hebben wij géén ruimte voor hengsten!

Per 1 maart 2018:

Parallelweg 134

3931 MT Woudenberg

Telefoon: 0651158016

Openingsuren:

Ma. t/m vri. 9.00 - 19.00

Za. t/m zo. 9.00 – 17.00